Megfizethető emelőgép bérlés

Számtalan esetben, többek között közvilágítás szerelésekor, kémények javításakor vagy építésekor, magas fák lombkoronájának visszavágásakor vagy éppen ablakok külső tisztításakor egy kosaras emelő használata elengedhetetlen a biztonságos munkavégzés érdekében.

Azonban miért vásárolná meg azt alkalmi munkákra ha a kosaras emelő ár jellemzően több millió forintra rúg, ha azt ki is kölcsönözheti a szükséges időre?

Zala megyében jelen pillanatban egyedül az Ódor Klíma gépkölcsönzőjétől lehetséges az emelőgép bérlés; keressen hát minket bizalommal, ha a magasban akad tennivaló!

Mivel ahányféle munka, annyiféle típusú munkaterület létezik, és persze minden feladatra megvan az arra legalkalmasabb eszköz. Például egy nagy méretű, több tonna súlyú emelőgép tökéletesen megfelel sok esetben, azonban egyenetlen vagy nehezen megközelíthető terepen könnyen ütközhet nehézségekbe, megsüllyedhet vagy elakadhat. Beltéri használatra szintén nem alkalmas sok típus, hiszen ha be is fér az ajtókon, a padlózatot jó eséllyel tönkre teheti.

Ezzel szemben egy „spider” típusú személy emelő több okból is tökéletesen alkalmas a nehéz terepen történő munkára, hiszen nehéz ellensúlyok helyett kitalpalások biztosítják stabilitását, emiatt önsúlya csupán töredéke a hasonló emelőmagasságú gépekének.

A tőlünk bérelhető Oil & Steel Octopussy 1715 Twin kosaras emelő a „spider” típusú emelőgépek közé tartozik, emiatt meglepően könnyű, elboldogul nehéz terepen is, emellett a padlók borításában sem tesz kárt gumiborítású lánctalpaival.

Kompakt méreteinek köszönhetően a kosár leszerelése után szabványos ajtókon is befér, emellett robbanómotorja mellett képes működni csendesen, kipufogógázok nélkül, hálózati feszültségről is.

Emelőgép bérlés szolgáltatásunkat cégek és magánszemélyek egyaránt igénybe vehetik, akár kezelőszemélyzettel, akár anélkül. Amennyiben az eszközt személyzet nélkül kölcsönzi, mindenképpen győződjön meg, hogy azt kizárólag szakképzett személyek működtetik, minden balesetvédelmi előírást gondosan betartva!