Labor a sörbiciklin

Fiatal mérnökökként helyezkedtünk el egy nagyon ismert német elektronikai kutató üzemben. Sokat tanultunk a vezetőinktől, Herr Flochten a szakmájában rendkívül elismert szakember és kiváló főnök. Kutatásaink meghatározóak lesznek a közeljövő nanotechnológiai előrelépésében. A sok munka mellet igyekszünk kikapcsolódni, legutóbb például elmentünk egy kiváló étterembe. A főnök mindig igyekszik olyan helyre vinni minket ahol kikapcsolódhatunk és sokat tudunk beszélgetni olyan dolgokról ami nem a munkához kapcsolódik. Minden második negyed évben újoncok jönnek hozzánk, ez tavaly júniusban sem történt másképp. A három fiatalember még nem nagyon illeszkedett be közénk, bár nagyon kedvesek voltak, nem nagyon tudtunk még velük beszélgetni.

A főnök kitalálta hogy kéne szervezni egy újabb csapatépítés sörbiciklin. Mivel német volt, ezért nagyon szerette sört. Azt találta ki hogy menjünk egy sörbiciklizni. Münchenben ahonnan származott, ennek nagy hagyomány van, Budapesten is sok ilyet látni az Andrássy út környékén. Nagyon örültünk neki, és üdvözöltük az ötletet.

A sörbicikli nagyon jó program, és biztosak voltunk benne, hogy az újoncok is nagyon fogják élvezni. Ez így is történt. Hatalmasat mulattunk, és a következő munkanapon már igazi csapattagokként tekintettünk rájuk.