A minőségi linképítés még mindig sokat számít

keresőoptimalizálás
Minden szakember, aki SEO-val foglalkozik, azt mondja, hogy a mai világban a portálunk szövegezése igen sokat nyom a latba. Hiszen nem csak a google előírásainak kell megfelelni, hanem a hagyományos felhasználóknak is. Persze ez ma már vonatkozik a linképítésre is, tehát csakis olyan szövegekbe ágyazzunk be saját linket, amely releváns számunkra.

kereső

Semmiképp se legyen duplikált, valamint a kulcsszó halmozást is érdemes kerülni. Természetesen a linkkatalógusokat se hanyagoljuk el, hiszen még mindig a keresőoptimalizálás szerves részét képezik, azonban amikor be küldünk egy-egy linket szintén minőségi tartalom keretében tegyük ezt. Ezzel ugyanis komoly előnyhöz juthatunk a konkurenciával szemben, ez mellett pedig a bevételeinket is komoly mértékben megnövelheti egy pozitív irányba elmozdult helyezés a google találati listáján.

optimalizálás

Ha pedig folyamatosan ellenőrizzük bejövő linkjeinket, akkor a megszűnőket könnyedén pótolni tudjuk, azonban ehhez kell egy megfelelő nyilvántartás is, amiben ma már szintén segítségünkre lehet néhány minőségi portál.